Hulp nodig bij het inloggen?

Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u de meest voorkomende vragen. Klik op de balk voor het antwoord.

Wachtwoord vergeten

Vul hieronder uw e-mailadres in en ontvang uw inloggegevens. Heeft u een nieuw e-mailadres? Dan kunt u inloggen met uw oude e-mailadres en bij uw profiel het nieuwe e-mailadres invullen.

Verzenden
Ik kan niet inloggen op MijnHyundai.nl

Mogelijk heeft u niet de juiste inloggegevens ingevoerd. Uw wachtwoord kunt u opvragen via de button ‘Wachtwoord sturen’ op de homepage van MijnHyundai.nl. Ook kan het zo zijn dat u de links in de bevestigingsmail nog niet geactiveerd hebt. Pas hierna kunt u inloggen op uw persoonlijke pagina.

Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen

Misschien heeft u een foutief e-mailadres ingevoerd. Probeert u zich nogmaals te registeren met uw e-mailadres en een door uzelf gekozen wachtwoord.

Het is mogelijk dat uw internetprovider de bevestigingsmail als spam ziet. In dit geval vindt u de bevestigingsmail in de spambox van uw mailprogramma. Mocht dit niet het geval zijn, neemt u dan contact op met uw internetprovider.

Het kan gebeuren dat de bevestigingsmail als ongewenste e-mail wordt beschouwd. Dan vindt u de bevestigingsmail terug in de map ‘Ongewenste e-mail’ van uw mailprogramma. Om dit in de toekomst te voorkomen, dient u mijnhyundai@hyundai.nl toe te voegen aan uw contactpersonen. Of neemt u contact op met uw serviceprovider.

De hyperlink in de bevestigingsmail werkt niet

Kopieer de link en plak hem in de adresbalk van uw internetprovider. Indien dit niet werkt, is het mogelijk dat uw internetprovider de link heeft verwijderd. Neemt u in dat geval contact op met MijnHyundai.nl via klantenservice@hyundai-motor.nl.

Mijn e-mailadres is gewijzigd. Nu kan ik niet inloggen op MijnHyundai.nl

U kunt met uw oude e-mailadres en wachtwoord inloggen en bij uw profiel het nieuwe e-mailadres invullen.

Het lukt mij niet de MijnHyundai App te gebruiken.

De MijnHyundai App bestaat niet meer. We ontwikkelen momenteel een goed alternatief waarmee we u beter kunnen bedienen.

Contact opnemen met Hyundai

Kunt u om een andere reden niet inloggen op MijnHyundai.nl? Neemt u dan contact op met MijnHyundai.nl via klantenservice@hyundai-motor.nl. Onze medewerkers helpen u graag.

De voordelen van MijnHyundai:

  • Altijd uw autogegevens bij de hand
  • Zelf uw voorkeursdealer instellen
  • Meldingen ontvangen voor onderhoud en APK-keuring
  • Persoonlijke aanbiedingen, speciaal voor uw Hyundai
  • Acties en voordelen exclusief voor Hyundai-rijders
  • Op de hoogte van Hyundai-nieuwtjes, -events en -diensten